Over Etil

Werkstage (student)

Etil research group biedt houvast in een wereld die structureel in verandering is. Te midden van een enorme hoeveelheid aan data en informatie brengen wij helderheid, inzicht en bieden wij perspectief. De vraag van onze opdrachtgever is daarbij begin- en eindpunt. Klanten willen weten hoe het zit, zodat ze beslissingen kunnen nemen. Wij voorzien klanten van de meest actuele informatie - onafhankelijk, deskundig, integer.

De Etil research group onderzoekt en adviseert. Onze opdrachtgevers kennen ons als een innovatief onderzoeksbureau met een compleet profiel en een grote mate van betrokkenheid. Op die manier komen onze kwaliteiten op het gebied van onderzoek, advies en communicatie maximaal ten goede aan de opdrachtgevers en hun projecten. We zijn georganiseerd rond de brede levensterreinen van wonen, leren, werken en recreëren. Er zijn drie businessunits met elk hun eigen expertisegebied: arbeidsmarkt en onderwijs, ruimtelijke economie en vastgoed, research en marketing.

Ben je net afgestudeerd of rond je binnenkort je studie af en ben je op zoek naar concrete werkervaring? Binnen het team Arbeidsmarkt & Onderwijs zijn wij momenteel op zoek naar een werkstudent / stage.

De stage

Je werkt mee aan een breed scala aan onderzoeksprojecten op het terrein van arbeidsmarkt en onderwijs. In overleg met de projectleider maak je cijfermatige analyses, verzamel je informatie en beheer je grote databestanden. Je hebt affiniteit met data en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in kwantitatieve onderzoeksmethoden en – technieken.
 

Jouw profiel

  • Je volgt een WO-opleiding, bijvoorbeeld economie, econometrie of ICT;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent bekend met een of meerdere statistische pakketten;
  • Je bent een analytische geest met interesse in onderzoeks- en adviesprojecten;
  • Je bent proactief en kan zelfstandig werken;
  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende stage in een kleinschalig team met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Verder ontvang je een passende stagevergoeding.

Interesse?

Stuur je gegevens naar Etil BV t.a.v. dhr. R. Schils, Postbus 1016, 6201 BA Maastricht of via e-mail aan info@etil.nl

Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met de heer Jeroen Meuwissen via j.meuwissen@etil.nl of 06-215 42 707.