Met de inzet van onze robotjournalist heb je nu op ieder gewenst moment de meest actuele informatie over de arbeidsmarkt voor jouw gemeente bij de hand, in een aantrekkelijke PDF.

Zicht op de arbeidsmarkt voor gemeenten

2 december 2020

Er is een nieuwe module in ArbeidsmarktInZicht: de factsheet voor gemeenten. Met de inzet van onze robotjournalist heb je nu op ieder gewenst moment de meest actuele informatie over de arbeidsmarkt voor jouw gemeente bij de hand, in een aantrekkelijke PDF. Kijk onderstaande video en ontmoet onze robotjournalist. Vergeet niet je geluid aan te zetten! 

In de factsheet staan thema's zoals demografie, beroepsbevolking, participatie, sociale zekerheid, onderwijs, vestigingen, vacatures, skills en arbeidsmarktspanning. Het eerste thema van de factsheet wisselt, en zal altijd een op dat moment relevant thema belichten. Op dit moment is dit het thema corona.

Met dit product kunnen gemeenten, ook met minder formatie op arbeidsmarktanalyse, gericht samenwerken met regio's en provincies aan datagedreven arbeidsmarktbeleid.

Ga naar www.arbeidsmarktinzicht.nl/content/data en selecteer je gemeente; of voer direct de naam van je gemeente in (vb. www.arbeidsmarktinzicht.nl/zwolle). Valt jouw gemeente niet onder één van de bij ArbeidsmarktInZicht aangesloten provincies of arbeidsmarktregio's, neem dan contact met ons op via Arbeidsmarktinzicht@etil.nl.

Wil je meer weten over hoe de robot precies werkt, lees dan dit artikel.

Naar ArbeidsmarktInZicht