Dashboarding

Met onze unieke aanpak ontwikkelen we interactieve dashboards met een aantrekkelijk design. Online en altijd actueel, zodat u met één klik de laatste inzichten heeft. 

Lees meer
ETIL 20200914 824_V.jpg
ETIL 20200914 791_V.jpg

Data science

Data is het fundament van al onze oplossingen. De verzameling van technieken om slimmer met data te werken noemen we data science. Zo innoveren we continu onze producten en diensten.

Lees meer

Beleidsonderzoek

In alle fases van de beleidscyclus is actueel inzicht in het effect van beleid cruciaal. Etil levert deze inzichten al bijna 90 jaar aan overheden op alle niveaus, van gemeenten tot ministeries. 

Lees meer
ETIL 20200914 901_V.jpg
g.jpg

Marktonderzoek

Etil voert kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek uit inzake klanten, medewerkers, producten en communicatie. 

Lees meer

Agrofood

Etil, en haar voorgangers, zijn al ruim 30 jaar actief in martkonderzoek in de agrarische sector. We zijn gesprekspartner van de belangrijkste spelers in de agribusiness.

Lees meer
glenn-carstens-peters-piNf3C4TViA-unsplash (4) (1) (1) (1).jpg
tom-rumble-7lvzopTxjOU-unsplash (1).jpg

Vastgoed

Etil is op diverse vastgoedmarkten een belangrijke partner. We doen actief onderzoek naar de woning-, kantoren- en de winkelmarkt, als ook naar bedrijventerreinen.

Lees meer

Interviews

Goed uitgevoerde interviews geven u diepe inzichten in de motivaties, drijfveren en doelen van uw klanten, stakeholders en medewerkers. 

Lees meer
ETIL 20200914 268_UW.jpg
C8-unsplash.jpg

Survey

Met een deskundig ontworpen survey helpen we onder meer met het verbeteren van uw klanttevredenheid, betrokkenheid van medewerkers, producten of imago. Jaarlijks voert Etil honderden surveys uit.

Lees meer

Driver analyses

Met driver analyses kunt u de resultaten uit surveyonderzoek op een dieper niveau analyseren. Welke factoren en motivaties doen er nu werkelijk toe voor uw doelgroep?  

Lees meer
driver.png
ETIL 20200914 786_UW.jpg

Ruimtelijke analyse

We voeren ruimtelijke analyses uit om een extra dimensie toe te voegen aan de informatievoorziening. Hiervoor ontwikkelen we Geodashboards om de volledige potentie van de ruimtelijke component van data te benutten.

Lees meer