ETIL_ICOON_ROOD_8.png
ArbeidsmarktInZicht
Altijd actueel en compleet. Hét regionale arbeidsmarktdashboard van Nederland, vol trends, visuals, artikelen en specials. Een dashboard met een verhaal.
ETIL_ICOON_ROOD_1.png
OrganisatieInZicht
Continu inzicht in alle KPI’s van uw organisatie op één dashboard: financiële performance, imago, communicatie, KTO, MBO en organisatieontwikkeling.
ETIL_ICOON_ROOD_6.png
GEOnavigator
Dashboard met heldere trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, economie en vastgoed met een datavergelijking op elk geografisch niveau.
ETIL_ICOON_ROOD_5.png
SkillsInZicht
Innovatief platform met unieke informatie over de actuele vraag naar skills in alle type functies. Waardevol voor arbeidsmarktbeleid, werving en mobiliteit.
ETIL_ICOON_ROOD_19.png
KlantInZicht
Een kostenefficiënte en actuele monitor over de klanttevredenheid, inclusief rapportages met optioneel: benchmarking en verbeteradvies.
ETIL_ICOON_ROOD_15.png
MedewerkerInZicht
Accuraat inzicht in de tevredenheid en betrokkenheid van uw medewerkers. Effectief sturen op bevlogenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid.
ETIL_ICOON_ROOD_18.png
ArbeidsmarktInBeeld
Actueel inzicht in trends en ontwikkelingen (o.a. werkgelegenheid, vacatures, onderwijs en mobiliteit) op de arbeidsmarkt binnen de 13 zorgregio’s van NL.
ETIL_ICOON_ROOD_16.png
CommunicatieInZicht
Kostenefficiënte manier om uw communicatie-inspanningen te monitoren én te verbeteren. Snel en doeltreffend. Optioneel: praktische verbeteradviezen.
ETIL_ICOON_ROOD_13.png
ImagoInZicht
Helder inzicht in het imago van uw organisatie bij uw doelgroepen. Met een congruentie-analyse ziet u haarscherp waar u kunt bijsturen ter verbetering.
ETIL_ICOON_ROOD_7.png
GlobalMindMonitor
Dé online tool voor het meten en ontwikkelen van global competences bij studenten in het hoger onderwijs. Met rapport, toolbox en 360° feedback optie.
ETIL_ICOON_ROOD_25.png
ContentChecker
Verbeter uw bedrijfscommunicatie in o.a. brieven, e-mailings en webpagina’s. Binnen één dag concrete input voor optimalisatie, inclusief benchmarking.
ETIL_ICOON_ROOD_35.png
NPSlab
Verbeter uw klantstrategie met real-time inzicht in de NPS van uw product, dienst of organisatie o.b.v. AI analyse van mediaberichten.
ETIL 20200914 764_UW.jpg