Over Etil

Stage: enthousiaste student marketing en/of communicatie

Wie zijn wij?

Etil research group biedt houvast in een wereld die structureel in verandering is. Te midden van een enorme hoeveelheid aan data en informatie brengen wij helderheid, inzicht en bieden wij perspectief. De vraag van onze opdrachtgever is daarbij begin- en eindpunt. Klanten willen weten hoe het zit, zodat ze beslissingen kunnen nemen. Wij voorzien klanten van de meest actuele informatie - onafhankelijk, deskundig, integer.

Onze opdrachtgevers kennen ons als een innovatief onderzoeksbureau met een compleet profiel en een grote mate van betrokkenheid. Op die manier komen onze kwaliteiten op het gebied van onderzoek, advies en communicatie maximaal ten goede aan de opdrachtgevers en hun projecten. We zijn georganiseerd rond de brede levensterreinen van wonen, leren, werken en recreëren. We hebben drie teams met elk hun eigen expertisegebied: arbeidsmarkt & onderwijs, ruimtelijke economie & vastgoed, research & marketing.

Ons team Arbeidsmarkt & Onderwijs groeit hard, vooral op het vlak van data science en dashboarding. We werken bijvoorbeeld hard aan het verder ontwikkelen van www.arbeidsmarktinzicht.nl. We optimaliseren doorlopend onze dataflow, visualiseren de laatste trends, en zoeken naar nieuwe methodes en toepassingen in dit dynamische vakgebied.

Ben je net afgestudeerd of rond je binnenkort je studie af en ben je op zoek naar concrete werkervaring? We zoeken een enthousiaste stagiair marketing & communicatie, voor een meewerkstage van minimaal 3 tot 6 maanden.

Wat ga je doen?
Je werkt mee aan het beter in de markt zetten van onze producten en diensten op het gebied van beleids- en marktonderzoek. We dagen je uit om een marketing & communicatie plan op te stellen voor ons vernieuwde portal www.arbeidsmarktinzicht.nl. Daarnaast denk- en werk je mee aan artikelen en verkenningen die we uitbrengen rond thema’s als onderwijs, de vacaturemarkt en demografische ontwikkelingen in de regio. Je communiceert de laatste inzichten via nieuwsbrieven en social media. Tot slot neem je actief user stories (US) en usability tests (UT) af met de gebruikers van onze platform, om de gebruikerservaring verder te verbeteren.

Wat moet je kunnen?

  • Studerend of recent afgestudeerd in een relevante studie op het gebied van marketing, communicatie, media en/of journalistiek.
  • Een zelfstandige en proactieve werkhouding.
  • Zowel verbaal als schriftelijk sterk onderlegd.
  • Interesse in/affiniteit met data, onderzoek en advies.
  • Creatief en een echte teamspeler.
  • Ervaring met social media management is een pre.
  • Handigheid met Google Analytics is een pre.
     

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende stage in een kleinschalig team, dat werkt aan innovatieve producten en diensten in beleids- en marktonderzoek.

We hebben veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling in de vorm van training & coaching.

Verder ontvang je een passende stagevergoeding.

Tot slot bieden we je de gelegenheid om, naast je marketing skills, je tafeltennis moves te ontwikkelen.

Wil je meer informatie, of even kennismaken?
Neem dan contact met Daan Huberts (06-18710605) of Jeroen Meuwissen (06-215 42 707).

Direct solliciteren?
Stuur een actueel CV met in het kort je motivatie aan Daan Huberts via 
d.huberts@etil.nl.