Integraal zicht op uw eigen organisatie

13 oktober 2020

OrganisatieInZicht is het online platform van Etil waarin alle relevante prestatie-indicatoren van bedrijven bij elkaar komen. Met permanent en realtime inzicht in de tevredenheid van klanten en medewerkers, corporate imago- en communicatie en de financiele performance.

Elk van deze thema’s wordt gevoed met in- en externe databronnen. Zo heeft u altijd direct het meest actuele inzicht binnen één dashboard. Door verdiepende artikelen krijgt u een veelomvattender beeld van de ontwikkelingen in de tijd en van de onderliggende drivers. U ziet snel dwarsverbanden en kunt makkelijker verbetering en optimalisaties doorvoeren.

AIZ_0-67df79d6.png

Integrated Business Consulting (IBC) is als bedrijf actief in consultancy, projectmanagement en detachering - en als klant nauw betrokken bij de ontwikkeling van OrganisatieInZicht. Met het platform heeft IBC bereikt dat alle betrokken collega's snel een gedeeld beeld hebben van waar de organistie staat qua tevredenheid van klanten en medewerkers, wendbaarheid en kritische succesfactoren.

Eric Schlosser, managing partner Strategy & Change bij IBC: "Door met elkaar doorlopend zicht te hebben op alle facetten van je organisatie krijg je een basis voor beslissingen, en daarmee een beter handelingsperspectief. OrganisatieInZicht sluit daarmee perfect aan bij onze missie Samen Succesvol Veranderen."