Over Etil

Vacature data analist

Etil research group biedt houvast in een wereld die structureel in verandering is. Te midden van een enorme hoeveelheid aan data en informatie brengen wij helderheid, inzicht en bieden wij perspectief. De vraag van onze opdrachtgever is daarbij begin- en eindpunt. Klanten willen weten hoe het zit, zodat ze beslissingen kunnen nemen. Wij voorzien klanten van de meest actuele informatie - onafhankelijk, deskundig, integer.

De Etil research group onderzoekt en adviseert. Onze opdrachtgevers kennen ons als een innovatief onderzoeksbureau met een compleet profiel en een grote mate van betrokkenheid. Op die manier komen onze kwaliteiten op het gebied van onderzoek, advies en communicatie maximaal ten goede aan de opdrachtgevers en hun projecten. We zijn georganiseerd rond de brede levensterreinen van wonen, leren, werken en recreëren. Er zijn drie businessunits met elk hun eigen expertisegebied: arbeidsmarkt en onderwijs, ruimtelijke economie en vastgoed, research en marketing.

Op korte termijn zijn wij in verband met uitbreiding van ons team Arbeidsmarkt en Onderwijs op zoek naar een nieuwe collega data analist.

Functie omschrijving

Als data analist is het jouw missie om aan de hand van complexe data waardevolle inzichten te creëren. Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van een of meer informatiesystemen en hebt een verbindende rol tussen projectleiders en onderzoekers. Je beheert uitwisseling van gegevens tussen applicaties en interfaces, zowel intern als extern gericht. Je definieert en ontwikkelt rapportages ten aanzien van de applicaties en data en werkt hierbij met diverse analysetools.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding in ict, wiskunde, economie, econometrie of een vergelijkbare richting;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als data analist. Indien je geen ervaring hebt moedigen we je alsnog aan om te solliciteren naar deze functie
  • Je hebt kennis en ervaring met programmeren en IT: je kunt omgaan met programmeertalen en bent in staat hier snel resultaat mee te boeken;
  • Je bezit technische analysevaardigheden en hebt ervaring met pakketten als R, Power BI, Tableau.
  • Je bent communicatief sterk en kan technische zaken goed overbrengen aan niet-technische mensen;
  • Je vindt het leuk om nauw samen te werken in een klein team van professionals
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe over te werken
  • Je bent een nieuwsgierige teamplayer, die graag nieuwe dingen leert en van nature proactief is en altijd op zoek naar oplossingen.

Wat bieden wij?

We bieden een mix van onderzoek en advies, een positie binnen een klein team van professionals binnen een informele werksfeer. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bovendien bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met c.v. naar Etil BV t.a.v. dhr. R. Schils, Postbus 1016, 6201 BA Maastricht of via e-mail aan info@etil.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Jeroen Meeuwissen via j.meuwissen@etil.nl of 06-215 42 707.