Etil Research Group tekent Silver-partnership met Esri Nederland

Etil Research Group sluit zich aan bij het Esri Partner Network. Esri helpt Etil al jaren met het beantwoorden van maatschappelijke vraagstukken. Het partnership is een volgende stap in de samenwerking. “Met het ArcGIS-platform kunnen wij onze visie professioneel vertalen naar inzichten en behoeftes van de klant”, aldus Roger Schils.

Met trots ondertekende Etil Research Group op de eerste dag van de Esri GIS Conferentie 2019 het Silver-partnership met Esri Nederland.

Etil houdt zich al sinds 1932 bezig met de wereld van beleidsinformatie. Oftewel: een bedrijf met veel kennis en ervaring. 

- Richard Vermeeren, customer success manager Esri Nederland

Sociaal maatschappelijke betrokkenheid

Etil is georganiseerd rond de brede levensterreinen van wonen, leren en werken. Een organisatie die geselecteerde data transformeert tot relevante informatie vanuit een sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Voorbeelden van hun onderzoeksvragen zijn: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de vastgoedmarkt beter functioneert? Hoe waarborgen we dat er besluiten worden genomen op basis van harde feiten? 

Dit belooft een interessante samenwerking te worden. Het is mooi om te zien dat Esri’s software helpt om de Etil-onderzoekers te kunnen laten excelleren in hun expertise. Zeker als de adviezen relevant zijn voor een groot deel van onze samenleving.

- Jort Engels, partnermanager Esri Nederland

Een intensieve samenwerking met Etil Research Group zal zorgen voor korte lijntjes tussen beide partijen. Etil Research Group blijft zo in detail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de technologie en krijgt extra ondersteuning om analyses direct volgens de nieuwste mogelijkheden te doen.

Experts

Wij helpen u graag

  •  

    Roger Vaessens

    senior adviseur